De Sony Xperia Go kan bijna overal tegen

Hoe groter de schermen van mobiele telefoons worden, hoe kwetsbaarder ze worden. Sony springt hierop in door de Xperia Go uit te brengen: Een toestel die tegen water kan en erg solide is. Een GSM voor avonturiers dus, die je overal mee naatoe kan nemen.

Sony Xperia Go onder de kraan

Het is officieel water en kras resistant, waarschijnlijk het eerste toestel wat je zelfs onder de kraan kan afspoelen als we de bovenstaande foto mogen geloven. Dus ga je voor een kano tripje, een survival tocht, of andere buiten activiteiten dan is de Xperia Go voor jou. Met ingebouwd GPS systeem en zelfs een digitaal kompas raak je ook nooit meer de weg kwijt in minder begaanbare gebieden.

 

Het blijkt echt zo te zijn: Een filmpje van Sony

Sony zelf heeft ook een promotie filmpje gemaakt waarin te zien is dat het inderdaad geen onzin is wat ze verkondigen over de Go. De GSM wordt op de grond gegooid en zelfs door een hond in de bek genomen, en nog ziet de telefoon eruit als nieuw en blijft ie ongestoord werken. Kijk en oordeel zelf:

Bijzonder, toch? Hij is net een dag of twee geleden geïntroduceerd, dus deze zal ook verkrijgbaar zijn bij de webshops in onze lijst op onze hoofdpagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *