Apple Producten

Het bedrijf Apple is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, niet alleen op het gebied van computers maar sinds een paar jaar ook op het gebied van smartphones. Apple is begonnen met het produceren van personal computers. Het was dan ook één van de eerste bedrijven die een succesvolle personal computer produceerde (ter wereld!). Tegenwoordig staat Apple vooral bekend om haar zogenoemde i-producten: de IPod, IPhone en IPad en is nu één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Maar het is niet altijd zo rooskleurig geweest voor Apple. Het bedrijf was in 1997 bijna failliet gegaan maar door een investering van Microsoft is het bedrijf op de been gebleven.

De IPhone

iPhone-6Het bekendste product van Apple is op dit moment de IPhone. Dit komt doordat de vraag naar smartphones erg is gegroeid in de laatste paar jaar. Maar één van de nadelen van de iPhone is dat je maar een beperkt aantal apps kunt downloaden, behalve als je ervoor bereid bent om ervoor te betalen. Dus zoals dat bij iedere nieuw ontwikkeling gaat wordt er een manier bedacht om de apps toch gratis te kunnen downloaden. Je kunt bijvoorbeeld een iPhone jailbreaken, dit betekend dat je dan betaalde apps gratis op je iPhone kunt downloaden en spellen. Het nadeel van jailbreaken is dan weer dat je iPhone niet meer verzekerd is.

Gevoelig iPhone scherm

Zoals veel iPhone gebruikers weten zijn iPhones erg gevoelig. Dus als je van plan bent om een iPhone te jailbreaken moet je er op letten dat je daarna erg voorzichtig moet zijn met je smartphone. Vooral het scherm van de iPhones zijn erg gevoelig. Het glas breekt erg snel maar wat nou als je niet meer verzekerd bent en het niet waard vindt om een nieuwe te kopen? Voor veel mensen moet de oplossing snel en goedkoop zijn, reparatie is dus de beste oplossing. In verschillende webshops en winkel kun je je iPhone gemakkelijk laten repareren. Voor meer informatie of prijzen kun je het internet raadplegen of naar een specialist gaan.

Meer lezen? Kijk op www.macmaniack.com/nl/180-iphone/

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *