De Huawei Mate S

Huawei is in een zeer korte tijd een bekende speler geworden in de smartphonemarkt. In 2012 begaf Huawei zich voor het eerst in deze markt. De filosofie van Huawei is, nieuwe en goedkopere smartphones aanbieden, die voorzien zijn van voldoende specificaties om zo gemakkelijk de concurrentie aan te gaan. Hier is Huawei enorm goed in geslaagd. De nieuwste smartphone van Huawei is de Mate S en hier heeft Huawei behoorlijk voor uitgepakt. Ook verwacht men dat de Huawie P9 binnenkort gepresenteerd wordt

Nieuwere specificaties

Huawei-Mate-SHuawei heeft behoorlijk uitgepakt, om er voor te zorgen dat de nieuwste smartphone enorm aan zal gaan slaan. De Huawei Mate S is dan ook de eerste smartphone van Huawei, die voorzien is van een groot amoledscherm. Het scherm is maar liefst 5,5 inch groot en heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Beelden worden dan ook perfect weergegeven op deze smartphone. Ook het design van de Mate S is prachtig. De behuizing van het nieuwste toestel is namelijk gemaakt van metaal. Hiervoor voelt het toestel ook nog eens enorm stevig aan en ligt deze erg prettig in de hand. Naast deze nieuwe specificaties, is de Mate S ook een enorm krachtige smartphone. Deze smartphone beschikt namelijk over een Kirin 935. De Kirin 935 is door Huawei zelf ontwikkeld en is het nieuwste en krachtigste hardware dat Huawei ooit heeft ontwikkeld.

Verbeterde camera

De Huawei Mate S beschikt over een camera met 13 megapixels. Huawei heeft haar camera flink onder handen genomen. Zo heeft de camera een IMX278-sensor. Deze bijzondere sensor zorgt ervoor dat de camera veel meer licht opvangt, waardoor er dus ook prachtige foto’s kunnen worden gemaakt als het donker is. Ook beschikt de camera over een dubbele ledflitser. Wel steekt de camera aan de achterkant van het toestel iets uit. Hierdoor ligt het toestel altijd op de camera, als deze bijvoorbeeld op tafel wordt gelegd. Hier heeft Huawei wel over nagedacht en zodoende is er saffier over heen geplaatst zo de camera te kunnen beschermen.

Meer lezen? Kijk hier!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *