Het nieuwe vlaggenschip van Samsung

Volgens de laatste geruchten, zal de Samsung Galaxy S7 op 21 februari gepresenteerd worden. Dit zal gebeuren in Barcelona, waar maar liefst een dag later de telecombeurs Mobile World Congress zal gaan beginnen. Dit heeft Samsung natuurlijk erg slim uitgedacht. Vorig jaar presenteerde Samsung hier ook de Galaxy S6, waar erg veel aandacht voor was. Dit hoopt Samsung dan ook zeker te evenaren.

Wat kunnen we verwachten van de Galaxy S7?

Galaxy-s7-op-een-rijDe Samsung Galaxy S7 wordt al omschreven als het vlaggenschip voor 2016. Natuurlijk heeft Samsung voortgeborduurd op de Samsung Galaxy S6, maar de Galaxy S7 beschikt over vele nieuwe specificaties. Zo zal het nieuwe toestel van Samsung, een enorm krachtig toestel worden. De Galaxy S7 zal namelijk worden voorzien van een Snapdragon 820-chip, of een Exynos 8990. Het werkgeheugen zal maar liefst 4GB zijn en dit keer kunnen de gebruikers ook gebruik maken van een micro-sd-kaart. Iets wat bij de Galaxy S6 niet mogelijk was. Zo is er dus toch de mogelijkheid, om het opslaggeheugen uit te breiden. Een andere nieuwe specificatie, is de usb-c-ondersteuning. Deze ondersteuning zorgt er voor, dat de accu na 30 minuten opladen over genoeg stroom beschikt, om het de gehele dag uit te kunnen houden. Daarnaast is de accu van het toestel ook nog eens vergroot.

Qua design, zal het nieuwste toestel van Samsung niet veel afwijken van de voorganger. De behuizing zal worden gemaakt van metaal en glas, dat beiden waterbestendig zal zijn. De Samsung Galaxy S7 zal te verkrijgen zijn in vier verschillende kleuren, namelijk zwart, zilver, goud en wit. De afmetingen zullen hetzelfde blijven als de voorganger en ook dit keer zal Samsung ook een grotere variant uitbrengen, genaamd de Samsung Galaxy S7 Edge.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *