Men kan vanaf nu de iPhone 5 kopen

En daar is ie dan eindelijk: De iPhone 5 is vanaf nu offcieel verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Op het moment dat we dit schrijven kan deze smartphone voorbesteld worden, en over een week (vanaf 28 september) kan men dit toestel ook direct kopen, want dan ligt deze nieuwe Apple mobiel overal daadwerkelijk op de schappen.

Welke webshop en/of provider heeft de beste deal voor de iPhone 5? Dat hebben wij eens even uitgezocht uiteraard. We hebben gekeken naar het lease plan voor mobiele telefoons en naar het kopen van het toestel. Dit zijn de top aanbiedingen van dit moment voor beide manieren om de nieuwste iPhone te krijgen:

  1. Met deze topdeal van Typhone koop je de iPhone 5 zodat ie echt van jou is. Dit is verreweg de scherpste actie, dus profiteer nu.
  2. Nog meer geld besparen en toch een iPhone 5 in je broekzak? Ga dan voor de voordeligste iPhone 5 lease hier, bij KPN.
  3. Naast deze 2 super acties is onze tip om hier op onze site de beste GSM webshops in de gaten te houden, want de release is nog vers. Er komen gegarandeerd nog meer scherpe iPhone 5 deals bij en onder andere aan de hand daarvan blijven we onze site verversen.

U hoeft dus niet urenlang in de rij te staan om er als eerste bij te zijn. Bestel deze prachtige mobiele telefoon gewoon online en slaap lekker in je eigen bed. Dat is toch een stuk comfortabeler dan wat sommige Apple fans doen: In een slaapzakje het koude herfstweer trotseren. Er zijn in Amerika zelfs mensen die hun plekje ‘outsourcen’, oftewel iemand betalen om voor hun in de rij te wachten!

Het is onbekend of de koper ook de hipster accessoires van deze jongeman heeft gefinancierd om hem beter in te laten blenden of dat het van hemzelf is, feit blijft dat dit wel erg extreme en dure maatregelen zijn om als 1 van de eersten deze telefoon te krijgen. Dan is het hier op MobieleTel.nl een stuk makkelijker – lekker vanuit de luie stoel online bestellen, en het is nog goedkoper ook.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *