Tablet en GSM steeds populairder als TV vervanger

Tien procent van de TV kijkers kijkt met een tablet. En maar liefst zeven procent kijken via hun mobiele telefoon! Dat zijn indrukwekkende cijfers. Want relatief gezien is een tablet eigenlijk nog maar net op de markt! En nu zijn er al zoveel mensen die dit medium hebben omarmd. Dat zegt veel over de snelheid van technologie en de wendbaarheid van mensen, die hier in een handomdraai als gebruikers mee om weten te gaan.

journaalopmobiel

Een mobieltje die wordt gebruikt om mooie nieuwslezeres Sasha de Boer te bewonderen.

Wat misschien nog wel het opvallendse is in de marktstudie, is dat er zoveel mensen via hun mobiel TV kijken. Dit heeft te maken met het feit dat mobiele telefoons grote schermen hebben door de touchscreen technologie. Ook wordt de resolutie steeds scherper. Toestellen zoals de Galaxy S3 zijn het meest populair bij de consument: Een vrij grote smartphone met een zeer mooie beeldkwaliteit. Telefoons beginnen steeds meer op tablets te lijken.

Wel zien we dat niet iedereen een TV vervanger als telefoon wil. Want naast de ontwikkeling van grote en mooie schermen, is er ook een stroming gaande van mensen die genoeg hebben van de smartphone, zoals wij al eerder berichtten op onze site. Maar voor hen is een tablet dan wel een ideale toevoeging!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *