Publiekslieveling Samsung Galaxy S3 ook volgens experts beste telefoon

Wij wisten al dat de Samsung Galaxy SIII erg wordt gewaardeerd door diegenen die er al eentje hebben aangeschaft. Maar nu zijn de experts van Europa het ook erover eens: Zij hebben het toestel officieel uitgeroepen tot beste telefoon. Dit komt niet geheel als een verrassing, gezien alle lovende reviews die de smartphone kreeg bij haar release. Maar om deze respectabele titel te krijgen van experts van 50 verschillende magazines door heel Europa is een uitmuntende prestatie.

De Samsung Galaxy S3 in het wit

De beste mobiele telefoon, hier in smaakvol wit.

Omdat deze mobiele telefoon zo’n toppertje is spelen de GSM shops hierop in, en bij een aantal is de Galaxy S3 nu al gratis te krijgen! Dit is een unicum in het landschap van smartphones. Normaal is de periode dat men een bedrag moet bijbetalen voor een nieuw uitgekomen toestel in combinatie met een abonnement veel langer. Voor een uitgebreide keuze uit de beste webshops kunt u ook onze lijst met aanbieders checken, waar we de verschillende webwinkels naar prijs en kwaliteit verhouding hebben getest en ingedeeld.

Waarschijnlijk gaat Samsung lekker door met hun ‘winning streak’. De Galaxy lijn van de fabrikant overtreft waarschijnlijk ook hun eigen verwachtingen, want de S II was al erg populair, maar de S III verslaat haar voorganger nu al als het gaat om review scores en nu dus ook deze award als kers op de taart. Wij voorspellen in ieder geval record verkoopcijfers voor deze super smartphone!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *