De nieuwe Samsung Galaxy S7

Er gaan alweer vele geruchten rond, rondom het nieuwste toestel van Samsung. Op 21 februari, zal Samsung namelijk haar nieuwste toestel, de Samsung Galaxy S7, gaan presenteren. Iets waar men enorm naar uit kijkt. Vorig jaar presenteerde Samsung de Galaxy S6 ook precies rond dezelfde datum en dit toestel werd enorm goed ontvangen. Zodoende wordt er dan ook al weer veel verwacht, van het nieuwste toestel van Samsung. Welke informatie is er ondertussen al naar buiten getreden, rondom dit top toestel.

Specificaties

samsung-galaxy-s7Samsung heeft bewust de keuze gemaakt, om de basis van de Samsung Galaxy S6 te gebruiken en hier verschillende nieuwe specificaties aan toe te voegen. Zo zal de Samsung Galaxy S7 worden uitgebracht met een scherm van 5,1 inch. Het scherm krijgt daarbij een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Samsung heeft ook de keuze gemaakt, om de camera aan te pakken. Zo krijgt de Galaxy S7 een verbeterde camera, die over 12 megapixels beschikt. Doordat deze camera ook over een grotere sensor beschikt, zullen er prachtige foto’s kunnen worden gemaakt. Zelfs in het donker. Naast nieuwe specificaties, zal het toestel ook nog eens een stuk krachtiger worden. Dit komt doordat Samsung bij haar nieuwe toestel gebruik zal maken van een Exynos 8990 of een Snapdragon 820 chip. Ook zal het werkgeheugen worden vergroot naar 4GB en daarnaast zal ook het opslaggeheugen uitbreidbaar zijn. Iets wat bij de Galaxy S6 niet mogelijk was. Ook de accu zal onder handen worden genomen, wat het toestel zeker ten goede zal komen.

Het design van de galaxy s7

Naar alle waarschijnlijkheid, zal het design van de Galaxy S7 niet veel verschillen van het design van de Galaxy S6. De behuizing van de Galaxy S7 zal worden gemaakt van metaal en glas en daarnaast ook nog eens waterbestendig zijn. Het toestel zal te verkrijgen zijn in de kleuren wit, zwart, goud en zilver.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *